Home

Ceasuri

Antene

Instructiuni

Preturi

Contact

 

Preturi

Lista Preturi 2019

Catalog Produse

Compania Benzing are peste 120 ani de traditie si experienta in producerea si comercializarea ceasurilor de constatare pentru porumbeii calatori. In jurul anului 1890 Friedrich Ernst Jakob, nepotul unui fabricant de ceasuri artizanale (BENZING), a inceput fabricarea ceasurilor pentru porumbeii calatori, incurajand astfel dezvoltarea acestui sport in intreaga lume. Decenii la rand aceste ceasuri, de o calitate exceptionala, au fost fabricate si imbunatatite conform cerintelor si nevoilor crescatorilor de porumbei.

In 1996 Compania Austriaca GANTNER ELECTRONIC GmbH a achizitionat divizia ceasuri de porumbei de la BENZING. Astfel a inceput fabricarea unui sistem electronic de constatare a porumbeilor numit Atis TOP.  Din acel moment Benzing s-a extins pe piata cu sisteme electronice de constatare fiind considerata compania pionier in acest domeniu.

Recent, prin aparitia noilor generatii de ceasuri M1 si G2, compania si-a reafirmat pozitia de lider in domeniul sistemelor de constatare.

 

ATENTIE!

Acesta nu este magazin online, ci un catalog, o baza de date. Preturile produselor si serviciilor afisate aici au un caracter informativ. Pentru comenzi concrete, negocieri ale preturilor din lista, precum si alte informatii utile, va rugam sa ne contactati.

 

Daca doriti sa fiti posesorul celui mai sofisticat sistem de constatare, trebuie sa detineti un ceas electronic BENZING M1, care  impreuna cu antenele supersensibile si precise Lazer PLB si cu inelele senzor BENZING PRO 258 biti cu scriere/citire, constituie cel mai performant si cel mai sigur sistem din lume!

f

2009, Alien Data System. All Rights Reserved.